Skip to main content

Vår produksjon er vår lidenskap

Tavleverksted for skip, offshore, industri og næringsbygg

Stevid Elektro AS er et tavleverksted for skip, offshore, industri og næringsbygg.
Vi er sertifisert for ISO 9001:2015 og ISO 14001. Stevid Elektro AS er også godkjent av DNV som «Autorisert verksted» for eksplosjons beskyttet utstyr (EX d, e).

Vi er en godkjent opplæringsbedrift i Tavlemontørfaget, medlem av opplæringskontoret NEVO, og har i dag 3 lærlinger. Stevid Elektro AS er medlem i Norsk EL-tavleforening. 

Det er i dag 35 ansatte, og de fleste med et eller flere av følgende fagbrev: Tavlebygger, Gruppe L, Skipselektriker og Produksjonselektroniker. Administrasjon består av 6 personer og 1 person på lager.

Vi hjelper våre kunder med mekaniske og tekniske løsninger

Stevid Elektro A/S disponerer i dag 1650 m2 nyrenoverte kontorlokaler og verksted. Vår produksjon består i å bygge nye eller bygge om kraft og styringstavler, pulter og skap etter kundes tegninger og spesifikasjoner. Vi hjelper våre kunder med mekaniske og tekniske løsninger.

Vi leverer til skip, offshore, industri og næringsbygg. Service og ombygging av tavler og skap i eksisterende anlegg. Vi har to hydrauliske kobberbøyer, hvorav et   for ombygging ute på anlegg. Det er også en avdeling for serieproduksjon av paneler og skap. Stevid Elektro AS stiller strenge krav til kvalitetskontroll, og er sertifisert ISO 9001:2015 og ISO 14001.

Bedriften ble etablert i 1989, og har vokst jevnt siden. Gjennom dyptgående kjennskap til markedet kan våre fagfolk gi deg de beste rådene både i forhold til pris og funksjonalitet.